Наги ООД > Крайстенни и островни стелажи

Крайстенни и островни стелажи


Търговските стелажи, са неразделна част от всеки магазин, супермаркет. Изработени са от ламарина с прахово-полимерно покритие. Ценовата лайсна е с различен цвят по RAL.

Ако сте изправени пред предизвикателството да си намерите подходящи търговски съоръжения стелажи, ние със сигурност ще ви помогнем в тази много трудна задача. Нашата гама включва оборудването на различни височини, с определен размер и дълбочината на рафтовете. Всички модели  на търговските стелажи, представени тук са износоустойчиви и ще ви служат за дълго време. Те са с добра товароносимост, хубав дизайн, лесен монтаж.

 

Крайстенен стелаж

Самостоятелен – дължина. – 970мм ; ширина. – 550мм ; височина. – 2030мм височина. – 1730мм височина. – 1430мм

Стелажите могат да бъдат в група от прав и ъглов вариант. Изработени са от ламарина с прахово полимерно покритие. Оборудвани с подвижни по височина и наклон рафтове издържащи товар до 50кг. Ценовата лайсна е с различен цвят по RAL.

Островен стелаж

Самостоятелен – дължина. – 970мм ; ширина. – 1000мм ; височина. – 1430мм височина. – 1730мм височина. – 2030мм

Стелажите могат да бъдат в група. Изработени са от ламарина с прахово полимерно покритие. Оборудвани с подвижни по височина и наклон рафтове издържащи товар до 50кг. Ценовата лайсна е с различен цвят по RAL.

Не се колебайте и се свържете с нас ! Доверете се на над 25 годишен опит !